بقایی: گزارش نامناسب گروسی بهانه‌ای برای تجاوز اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران شد تخت‌روانچی: ایرانیان برای مقابله با تجاوز خارجی متحد خواهند بود | ایران بر غنی‌سازی اورانیوم برای اهداف صلح‌آمیز «پافشاری خواهد کرد» منتفی شدن طرح ترامپ برای مهاجرت ساکنان غزه فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه سال ۱۴۰۴ عارف: با توقف آتش روبه‌رو هستیم، اما اسرائیل به هیچ معیار انسانی و ارزشی قائل نیست ابراز امیدواری مصر به آتش‌بس قریب‌الوقوع در غزه بقائی: پیشنهاد آمریکا برای آتش بس از طریق یک کشور عربی مطرح شد حملات توپخانه رژیم اسرائیل به غزه ۱۹ شهید و مجروح برجای گذاشت (۸ تیر ۱۴۰۴) محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا» ماکرون: ایران باید به میز مذاکره بازگردد حزب‌الله: اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست شهید «ابوعمر سوری» فرمانده نظامی ترور شده القسام در غزه چه کسی بود؟ سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت‌انگیز و شرم‌آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رایزنی مقامات طالبان با میهمانان نشست دوحه | گفت‌وگوی سلیم شاهین با چین

  • کد خبر: ۱۶۱۶۲۷
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
رایزنی مقامات طالبان با میهمانان نشست دوحه | گفت‌وگوی سلیم شاهین با چین
رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر از دیدار با نماینده ویژه چین برای افغانستان و رایزنی در خصوص تحولات اخیر این کشور خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سهیل شاهین، رییس دفتر سیاسی طالبان در قطر با یوشیاویونگ نماینده ویژه چین برای افغانستان در دوحه دیدار و گفتگو کرد. 

شاهین در توئیتی نوشت: در دیدار با یوشیاویونگ نماینده ویژه چین برای افغانستان درباره اوضاع کنونی در افغانستان، تعامل و اتصال منطقه‌ای گفتگو کرده است.

شاهین افزود: با اندریو مک کوبری مدیر دفتر همکاری و توسعه بریتانیا نیز دیداری داشته و درباره‌ی اوضاع کنونی کشور، نشست آینده سازمان ملل و ... بحث و تبادل نظر کرده است.

پیش از این شاهین در سخنانی پیش از نشست قریب الوقوع این سازمان درباره افغانستان که در دوحه و بدون مشارکت طالبان برگزار خواهد شد، اظهار داشته بود: «هرگونه دیداری درباره افغانستان بدون مشارکت هیأتی از دولت کنونی بی‌نتیجه است، کمکی به حل مشکلات نمی‌کند و وضعیت را پیچیده‌تر خواهد کرد».

شاهین در پاسخ به این سوال که آیا حکومت سرپرست افغانستان آماده هرگونه حل و فصل سیاسی، تغییر نحوه حکمرانی و تعامل با زنان در مقابلِ به رسمیت شناخته شدن در جامعه جهانی هست یا نه، گفت: «ابتدا ضروری است که همه طرف‌ها با دولت کنونی افغانستان همکاری کنند تا به درک مشترک مسائل و پیشبرد آن برسیم».

استفان دوجریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که طالبان به نشستی که قرار است به میزبانی دبیرکل این سازمان در دوحه برگزار شود دعوت نشده است.

وی در این باره گفت: دبیرکل دعوتنامه‌ای را برای دولت موقت طالبان ارسال نکرده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->